onsdag 14 april 2010

CHIP - VARNING!!!!!!!

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=209030

Nu börjar det brännas! Jesus kommer snart tillbaka! Och satans märke blir mer och mer intressant för människor som aldrig läst Bibeln - eller i alla fall inte förstått innebörden av den!

Upp.13.11-18
"Och jag såg ett annat vilddjur stiga upp ur jorden. Det hade två horn som ett lamm men talade som en drake. Det utövar det första vilddjurets hela makt inför det och får jorden och dess invånare att tillbe det första vilddjuret, vars dödliga sår hade blivit läkt. Det gör stora tecken och får till och med eld att falla från himlen ner på jorden i människornas åsyn. Genom de tecken det har fått makt att göra inför vilddjuret vilseleder det dem som bor på jorden. Det befaller jordens invånare att göra en bild åt vilddjuret, som har ett sår av ett svärd men levde. Och det fick makt att ge livsande åt vilddjurets bild, så att bilden till och med kunde tala och låta döda alla dem som inte tillbad vilddjurets bild. Och det tvingar alla, små och stora, rika och fattiga, fria och slavar, att ta emot ett märke på högra handen eller i pannan, så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal. Här gäller det att vara vis. Den som har förstånd må räkna ut vilddjurets tal, ty det är en människas tal. Och dess tal är sexhundarsextiosex."

Oerhört allvarligt. Ta ALDRIG emot chipet i handen eller pannan! Du säljer din själ. Det är vad som händer. det är ett grymt sätt från satan att försöka visa sin makt. Men han ska inte lyckas - vi måste börja protestera mot dessa ideer. Och upplysa människor om risken!

/heartoflove

11 kommentarer:

  1. Kolla även in denna artikel om det kontantlösa samhället:
    Förbud mot kontanter på väg

    SvaraRadera
  2. Huvva ... ruggigt! Tyvärr kanske inte så förvånande.

    SvaraRadera
  3. Ja ruggigt. Det gäller att leva nära Jesus varjedag, varje stund.

    SvaraRadera
  4. Något dramatiskt måste komma för att vi ska tvingas använda detta odjurs märke. Hoppas Kristi kropp är och kommer att bli förberedd på denna tid av utanförskap, Tänker på alla sjuka som måste ha medicin för att överleva. Måtte en våg av helande med mera komma över de troende så vi får kraften och möjligheten att stå emot denna "frestelse" som kan bli lagstadgad..

    SvaraRadera
  5. Upp 14:
    9. Och ännu en tredje ängel följde dem; denne sade med hög röst: »Om någon tillbeder vilddjuret och dess bild och tager dess märke på sin panna eller på sin hand,

    10. så skall ock han få dricka av Guds vredesvin, det som är iskänkt i hans vredes kalk, obemängt; och han skall bliva plågad med eld och svavel, i heliga änglars och i Lammets åsyn.

    11. Och när de så plågas, uppstiger röken därav i evigheters evigheter, och de hava ingen ro, vaken dag eller natt, de som tillbedja vilddjuret och dess bild, eller som låta märka sig med dess namn.

    12. Här gäller det för de heliga att hava ståndaktighet, för dem som hålla Guds bud och bevara tron på Jesus.»

    SvaraRadera
  6. s u c k lev i det förgånga du, vi som väler vara det du kallar splda själar åt satan väljer det av fri vilja, må så vara att grupptryck finns och folk må känna sig pressade så är allt man gör HELA TIDEN fria val, du blir ALDRIG tvingad i livet-.- hur man än vrider och vänder på det har man ALLTID ett alternativ, du konservatistiska slyngel! Men sure, håll till din gud, hoppas han skapar arbete så världen kan leva vidare, eller så kan du göra nått annat själv? sorgligt att gudfruktiga skall vara bakåtsträvare istället för att acceptera samhällets framgång och framfart, ni skall icke försöka bli en black om foten för den moderna teknologins uppkomst, för det är nu det händer och det kommer att prägla denna värld i tusentals år eller ännu länge, tills tidens rand skrapar vår värld i skrevet. Titta upp, se dig omkring, med dina ögon, vet hur världen och samhället skapas, lås ej in dig i eder fantasivärld ty er gud är bara ett tankefoster

    SvaraRadera
  7. Så fullbordas på dem Esaias' profetia, den som säger: 'Med hörande öron skolen I höra, och dock alls intet förstå, och med seende ögon skolen I se, och dock alls intet förnimma.

    Ty detta folks hjärta har blivit förstockat, och med öronen höra de illa, och sina ögon hava de tillslutit, så att de icke se med sina ögon, eller höra med sina öron, eller förstå med sina hjärtan, och omvända sig och bliva helade av mig.

    Men saliga äro edra ögon, som se, och edra öron, som höra.

    Ty sannerligen säger jag eder: Många profeter och rättfärdiga män åstundade att se det som I sen, men fingo dock icke se det, och att höra det som I hören, men fingo dock icke höra det.

    SvaraRadera
  8. Man ser mer och mer hur det antikristliga riket byggs upp.
    Var är väktarna?
    Var är prästerna.

    SvaraRadera
  9. Jag är inte svensk, men jag är kristen och bor i Sverige i tre år nu.I mitt land kan kristna lyssna ganska ofta om det. När vi träffas som Kristi kropp, kan vi har undervisning om dessa och andra saker. Så, för mig har varit svårt att lyssna här i Sverige: "VÄCKELSE!,VÄCKELSE!" Men Pauluss undervisning var mycket mer: "Ty jag har inte VARIT RÄDD för att delge er allt som hör till Guds plan" Apg.20:27 Jag identifierar mig med personen som har skrivit den sista kommentaren (2010-05-03):"Var är väktarna? Vad är prästerna?" Jag skriver inte så mycket, därför mitt språk är inte så flytande. Jag bara vill säga att i mitt land (Kuba)finns det ingen demokrati, men i Sverige finns det stora möjligheter att ge evangeliet (The Gospel). Var finns då den ren evangelieundervisning? Jag säger inte detta för att skryta, men med sorg. Ja, jag vill gråta för Sverige. Ganska ofta gör jag det.

    SvaraRadera
  10. Gud och soldaten vördar vi, när i tid av fara de står oss bi. Men när faran är över och fyllda blir faten, glömmer vi Gud och föraktar soldaten.

    SvaraRadera
  11. Sverige var ett fattigt och obetydligt land för 200 år sedan. Sen kom väckelsen och landet fick enorma välsignelser. I dag är vi forfarande ett rikt land men ekonomin håller på att rasa. Det gäller för oss att komma ihåg att det är Gud som gjort vårt land så rikt annars kommer dom över vårt älskade Sverige.

    Att främlingfientlighet visar sig i vårt land är ett tecken på att det kommer att gå dåligt för oss om vi inte vänder om.

    17. Du må icke säga vid dig själv: »Min egen kraft och min hands styrka har förskaffat mig denna rikedom»,

    18. utan du må komma ihåg att det är HERREN, din Gud, som giver dig kraft att förvärva rikedom, därför att han vill upprätta det förbund som han med ed har ingått med dina fäder -- såsom och hittills har skett.

    19. Men om du förgäter HERREN, din Gud, och följer efter andra gudar och tjänar dem och tillbeder dem, så betygar jag i dag inför eder att I förvisso skolen förgås.

    20. På samma sätt som hedningarna som HERREN förgör för eder skolen också I då förgås, därför att I icke hörden HERRENS, eder Guds röst.
    5 mos 8

    SvaraRadera